QlaNtsha.


Nur Aqilah Natasha.
21 years old.
Malaysia.

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Monday, August 8, 2:34 am

Hi. is it hard to understand a girl like me? too much drama, isnt it? told you, I'm different. Ya, finally. aku jadi macam dulu. that's why aku taknak to be in love at the first place . but, your words is my weakness. I'm falling for it. thought you were different. but, I dont know. maybe aku yang salah. tapi apa aku patut buat? nothing. I just need you, nak kau ada dengan aku 24/7. ya, 24/7. annoying, kan? aku dah cakap dah, I will be too clingy. but you said you like it. You like someone yang manja. yang depends kat kau so that you feel like you ni diperlukan. I still remember tho. But, bila I perlukan you, sometimes, You tak ada. Bila I minta tolong, you can't help me. what should I do? Mana masa you untuk I. Yes, you contact me, but, is it even enough? You were different, I can feel it. I yang selalu contact you, I yang baca semua message yang you sent kat I. I know. I tahu, I rasa. Thank you. So, much. sorry, I tak dapat nak luah kat you semua ni. sebab I know you akan argue balik semua kata-kata I. and end up I yang akan disalahkan. I taknak, I cuma nak you. please, faham I. I taknak menang, neither dipersalahkan. I cuma nak you dengar je apa I cakap. and I nak you calm me down. cause your words, your words is my weakness. I love how you play with your words. tp tu dulu. sekarang susah sangat nak dengar you cakap macam tu. tu je. That's all. is it even hard? I tak minta duit you, I tak minta you belikan I itu ini. I taknak semua tu. I-just-neeeeeed-you, your attention, your time. utk I. sorang. Tu je b. tu je.

Wednesday, March 9, 11:35 pm

Susah sangat ke nak cakap yang kita rindu seseorang tu? Berat sangat ke mulut nak ucap kata rindu? Tak, ni bukan pasal susah, ni pasal ego. Ya. Ego. Ego nak mengaku perasaan diri sendiri. Cuba bayangkan kalau masing-masing ego. Tak jadi apa pun. Semua sebab masing-masing taknak rasa terhegeh-hegeh kat someone tu. Weh, come on. semua orang melalui fasa ni kot. Beza cuma berani tak berani je. Kau sanggup tahan rindu, kau diam. OK, fine lah macam tu. Kalau kau tak sanggup? Kau nak taknak kena lah juga contact. Tapi kau dapat ke respon yang kau nak? Depends. Takpelah atleast kau dah naik satu tahap. Congrats then. So, bagi aku. kau terus terang je lah yang kau rindu. Dilayan ke tak ke, tu belakang kira. Sekurang-kurangnya kau cuba, takde lah terkilan sangat. Kalau pape jadi, bukan salah kau. I mean, kalau tetiba dia cerita kat kawan dia yang kau takde effort ke apa, kau ada reason kau yang utuh. Dia yang buat kau macam ni, macam tu, macam macam. Susah kan ada perasaan macam ni? Aku sampai rasa taktahu nak buat apa. Rasa blank. Rasa kosong. Rasa nak nangis. Rasa taknak tahu. Rasa nak tidur. Last-last, aku tertidur tanpa sempat buat apa-apa. Bodohkan. Sebab benda remeh je pun, dia punya gelisah macam takde hari esok. Huhu. Takpelah. Buat je la apa yang kau rasa betul. Betul ok, bukan untuk kepentingan diri kau. Beza tau dua benda tu. Tapi, kalau kau dah banyak kali express kau punya feeling tapi tak pernah dapat respon yang memuaskan. Please stop. Jangan malukan diri sendiri lagi, please. Orang dah taknak. Jangan paksa. Show them yang kau boleh hidup tanpa dia (walaupun sebenarnya tak boleh). Tapi, tak salah menipu untuk diri sendiri. One day you'll see the wisdom. Goodnight :)


Wednesday, August 12, 5:10 pm

Ok. I never thought finding happiness could be this hard. I tried myself to forget you. Yes, I can't tapi tu dulu. Skrg, look how happy I am now. Your existance doesn't bothering me at all. Plus, I pandang you sebelah mata je skrg sebab I langsung tak kisah pasal you dah. Thank you for making me hating you. Thanks, I appreciate sangat. Kalau you tak buat I benci you, sampai bila-bila I tak boleh move on. Having you ain't worthing at all. Sorry, but not sorry.

Wednesday, July 15, 4:17 am

Why do I always get jealous with something that is not even mine. I just couldn't handle myself. I hate myself for still loving you and hoping that we could be back together like the old us. I hate myself for still waiting for you even we already broke up about 6 months. I always wanted to have a nice and deep conversation with you about our love story and continue it until one of us fall asleep with phone in our hand and smile on our face. I just, hate that I love you so much. I miss you.

Saturday, April 18, 12:32 am

Kita dah tak bertegur lagi. Aku tak cakap aku rindu kau. Aku tak cakap aku masih sayang kau lagi. Aku cuma. Rindu. Rindu masa-masa kita berdua, dulu, yang kita selalu habiskan sama-sama. Kadang-kadang, aku fikir tentang kita. Kenapa, mengapa, dan bagaimana. Tapi, tak pernah pun aku dapat jawapan. Tak apa, aku tak perlukan jawapan pun. Cukuplah aku tahu, yang kau tak ada dalam hati aku lagi. Cukuplah untuk aku tahu, yang aku pun boleh hidup juga walaupun tanpa kau.

Tuesday, April 14, 6:52 pm

You tahu tak perasaan suka tu macam mana?
Bila you tengok dia, you takkan lepas pandangan you pada dia.
Bila you borak dengan dia, you perhati je mata dia.
Bila you ingat dia, you tersenyum sorang sorang.
Sebab you teringat semua masa yang you pernah spent dengan dia.

Tapi,
You tahu tak perasaan rindu tu macam mana?
Bila you nak jumpa dia, you punyalah busy sampai tak dapat nak jumpa.
Bila you nak call dia, you takut you akan mengganggu dia.
Bila you nak contact dia, you punya ego tinggi, nak biar dia contact you dulu.
Sebab you taktahu dia ada perasaan yang sama dengan you ke tak.

Sebenarnya,
You tak tahu yang..
Bila you tak bagitahu dia perasaan you, dia takkan tahu.
Bila you asyik pendam je, dia takkan tahu.
Bila you asyik bagi hint je, dia takkan tahu.
Sebab you dengan dia sama je.

Wednesday, April 8, 2:25 am

"Kita kawan je kan?"
"Kenapa you tanya?"
"Tak. I cuma nak jawapan dari you"
"Kenapa? Tetiba je tanya camni."
"Bukan apa, you layan I baik. I takut nanti I tersuka kat you. Bila I suka kat you. I akan rasa yang you suka kat I juga, sebab you layan I macam I ni someone special untuk you. So, bila I tahu jawapan you. I boleh lah prepare. Means, kalau you anggap I kawan je, I akan limitkan perasaan I pada you. I akan anggap you sama macam you anggap I apa. Then if you have the same feeling as I am, kita boleh teruskan hubungan kita. You paham kan maksud I?"

Friday, January 9, 3:57 am

Ingat lagi tak
Masa kita bertikam lidah
Siapa benar siapa salah
Last last dua dua salah
Sama sama mengalah
Saling say sorry
Dan berjanji takkan ulang lagi
Lepastu kita borak tentang hal yang funny funny
Tentang kamu yang jatuh tergolek
Tentang aku yang juga jatuh
Jatuh cinta terhadap kamu



Monday, December 22, 7:54 pm

Akhirnya menjadi seorang aku sangat memenatkan
Yang kerjanya cuma jaga hati mereka mereka yang berantakan
Tapi diri sendiri masih terkapai kapai

Friday, December 5, 3:04 am

Because it seemed like things would just end like this
Because it seemed like you would just hide
I keep looking, 
I keep looking at you
Like a blank fool

I’m afraid of my heart that is growing bigger
Again today, I try to ignore and pass by you but
Tears flow and because it seems like my heart will burst
Now I draw out your face and your name all day

I love you
I will be with even your pain
The one person who made me smile in this hard world
If coming to me is too hard then just stand there
Because I will go to you

Even though it hurts, I smile
When I think of you
I can endure it
I can withstand it
I can


OLDER